Perkujtojme Tashko Lakon

Perkujtojme Tashko Lakon

Në Ditën Botërore të Librit për Fëmijë, në një festë të bukur, kujtojmë figurën e Tashko Lakos, penës së latuar fierake, plot mençuri dhe dashuri për Fierin, me energji të pashtershme deri në ditën e fundit të jetës, por dhe sjellim në fokus të lexuesve rëndësinë e të...
Vizite nga Kopshti Teletabis

Vizite nga Kopshti Teletabis

Oh, sa kënaqësi na sollën sot vogëlushët e grupit parashkollor të Kopshtit “Teletabis” Fier, në një vizitë njohëse me Shtëpinë e Librit. Fëmijët dhe libri për ne janë të rëndësishëm, ndaj kujdesemi që këto takime të ngelen gjatë në kujtesën e fëmijëve, nē...
Vizite nga kopshti Canadian Kindergarten

Vizite nga kopshti Canadian Kindergarten

Cfarë kënaqësie të dëgjoje nga goja e këtyre vogëlushëve të flisnin aq bukur shqip dhe Anglisht njëkohësisht! Sot na vizituan fëmijët e Kopshtit më të ri që është hapur në qytetin e Fierit Kopshti kanadez “Canadian Kindergarten”. Me mësimdhënie në gjuhën...
Lexuesit më të mirë të vitit 2023

Lexuesit më të mirë të vitit 2023

Biblioteka Publike “Dritëro Agolli”Fier, pēr të tretin vit radhazi nderon me çmime lexuesit më të mirë të vitit. I kthyer tashmë në një traditë të bukur, me një ndjesi miqësore dhe familjare, ky projekt synon vlerēsimin e lexuesve të vërtetë, të të gjithë grupmoshave....
Rruga e ëndrrave

Rruga e ëndrrave

DITË TË MBARË Me pasionin dhe dashurinë e disa fëmijëve fierakë, që krahas librit kanë zgjedhur edhe penelin, ku përmes ngjyrave shtrojnë rrugën e ëndrrave të tyre të...