Identitet përmes shtypit

Identitet përmes shtypit

“Identitet përmes shtypit”- ky ishte takimi ynë i radhës, ku synojmë të dali në pah rëndësia e shtypit si përcjellësi i parë dhe pasqyruesi i plotë i ngjarjeve dhe zhvillimeve të një vendi.Të ftuar ishin historiani Bashkim Vrekaj dhe gazetarët Ermira Vogli...
Read on Wheels

Read on Wheels

📍Hej, hej hej Fëmije!🤗👬👭🧍🏻‍♀️ 🎤Sot ishte një ditë ndryshe, ku miq të kampit ” Vera jonë në Bibliotekë” pritën me buzëqeshje e kërshëri bibliotekën lëvizëse👉 “Read on Wheels”  – nismë kombëtare nga Instituti i Librit dhe i Promocionit 🚎📚📚👭👬👭 Drejtoresha e këtij...
Aktivitet 100 vjet Jakov Xoxa

Aktivitet 100 vjet Jakov Xoxa

Startojnë aktivitetet në kuadër të 100 vjetorit të lindjes së shkrimtarit Jakov Xoxa, aktivitete të cilat do të zhvillohen gjatë gjithë vitit duke shpallur kështu këtë vit, si viti që do të mbajë emrin e tij. Ato do të startojnë më 7 qershor, me një konferencë...