Lexuesit më të mirë të vitit 2023

Lexuesit më të mirë të vitit 2023

Biblioteka Publike “Dritëro Agolli”Fier, pēr të tretin vit radhazi nderon me çmime lexuesit më të mirë të vitit. I kthyer tashmë në një traditë të bukur, me një ndjesi miqësore dhe familjare, ky projekt synon vlerēsimin e lexuesve të vërtetë, të të gjithë grupmoshave....