Fabula-Ferit Lamaj

Fabula-Ferit Lamaj

NJE THENIE E RE…Që prej shekujsh rron e thëna: “Qengj” i urtë pi dy nëna”. Por nuk dini më të renë: “Pi servili gjithë kopenë!”… Fabula nga Ferit LamajDuke klikuar butonin me poshte ju mund te aksesoni librin e skanuar ne...
Xixellima- Hysen Emiri

Xixellima- Hysen Emiri

HYSEN B. EMIRI. NOVELE. Kur sundon zakoni. Prilli numëronte ditët e tij të para. Bilbili ja kishte nisë këngës së tij kujtimore dhe në drurët e gjelbëruar  Xixellima- Hysen EmiriKetu gjendet libri me poezi i skanuar dhe i konvertuar ne format pdf Kliko...