Lexuesit më të mirë të vitit 2023

Lexuesit më të mirë të vitit 2023

Biblioteka Publike “Dritëro Agolli”Fier, pēr të tretin vit radhazi nderon me çmime lexuesit më të mirë të vitit. I kthyer tashmë në një traditë të bukur, me një ndjesi miqësore dhe familjare, ky projekt synon vlerēsimin e lexuesve të vërtetë, të të gjithë grupmoshave....
Takimi i fundvitit

Takimi i fundvitit

Takim me lexuesit më të rregullt të Bibliotekës, për të cilët, bazuar në kartelat dhe statistikat e secilit sektor, ndahen cmimet “Lexuesi më i mirë i vitit”. Festa nuk mund te kuptohet pa dhurata dhe dhurata më e mirë është...
Gēzuar Festën e Çlirimit

Gēzuar Festën e Çlirimit

Gēzuar Festën e Çlirimit Shqipëria jonë e lirë! Lufta kundër nazifashizmit e rreshtoi popullin shqiptar në anën e duhur të historisë. Le të shërbejë kjo ditë për të nderuar të rënët dhe për të kujtuar rreziqet që populizmi e nacionalizmi paraqet për paqen e...
Gëzuar Shqipëri 28 Nëntorin

Gëzuar Shqipëri 28 Nëntorin

Në këto ditë festash kombëtare urojmë: “Gëzuar Shqipëri! Gēzuar 111- vjetorin e Pavarēsisē!” Në kētē datē tē shënuar në historinë e kombit shqiptar kujtojmē se: Mē 28 nëntor 1443 u ngrit në Krujë flamuri shqiptar nga Gjergj Kastrioti, Skënderbeu. “Lirinë...
Festuam së bashku 1 Qershorin!

Festuam së bashku 1 Qershorin!

✨Festuam së bashku 1 Qershorin! Në ditën kur gjithë fëmijët kanë festën e tyre, ne iu bashkuam kësaj atmosfere me një takim me fëmijët në qendër të qytetit tonë të bukur, duke dalë jashtë mureve të bibliotekës. ✨Sot kur më shumë se çdo ditë tjetër, fëmijët kërkojnë...