Aktivitetet e zhvilluara nga

Biblioteka Publike “Dritero Agolli ” Fier

aktivitetet tona

Perkujtojme Tashko Lakon

Krijimtaria letrare e Tashkos në letërsinë shqipe përbën një korpus të gjerë dhe mjaft voluminoz.

Promovim i librit “Lot dhe buzëqeshje në rrugën e trëndafilave” nga Anila Zeqo

Kënaqësi këtë pranverë të merrnim në duar një dhuratë: librin “Lot dhe buzëqeshje në rrugën e trëndafilave”, një novelë nga Anila Zeqo, Kjo novelë është një krijim që shpalos ndjenjat e shpirtit femëror në momentet më kritike dhe vendimtare të jetës, njëlloj si një...

Vizite nga Kopshti Teletabis

Oh, sa kënaqësi na sollën sot vogëlushët e grupit parashkollor të Kopshtit "Teletabis" Fier, në një vizitë njohëse me Shtëpinë e Librit. Fëmijët dhe libri për ne janë të rëndësishëm, ndaj kujdesemi që këto takime të ngelen gjatë në kujtesën e fëmijëve, nē mënyrë që...

Vizite nga kopshti Canadian Kindergarten

Cfarë kënaqësie të dëgjoje nga goja e këtyre vogëlushëve të flisnin aq bukur shqip dhe Anglisht njëkohësisht! Sot na vizituan fëmijët e Kopshtit më të ri që është hapur në qytetin e Fierit Kopshti kanadez "Canadian Kindergarten". Me mësimdhënie në gjuhën angleze dhe...

Takim me shkrimtarin dhe ish-deputetin Namik Dokle

#23Prill_Dita_Botërore_e_Librit_dhe_së_Drejtës_së_Autorit Kjo është një e drejtë që ne si institucion i librit e kemi parimin bazë të punës sonë, si në formën e promovimit të krijimtarisë së të rinjve, ashtu dhe në ndjekjen e zhvillimeve më të fundit të letërsisë...

Promovimi i librit Etnokultura e Myzeqese Maksi Zarka

📍Përurimi i një libri tē ri sjell gēzim si për njē qenie që lind, ndaj urimet rrjedhin të ngrohta nga miqtë:Urime Maks Zarka pēr librin mē tē ri "Etnokultura e Myzeqesē".📚Një botim voluminoz nē të cilin autori ka hedhur nje veshtrim territorialo-historik nē gjithë...

7 vjet pa Dritëroin

Përsëri sot Dritëro Agolli na bëri së bashku, edhe pse fizikisht është ndarë nga ne shtatë vjet më parë. Dritero Agolli 13 tetor 1931 - 3 shkurt 2017Sa ishte mes nesh, të gjithë do të mrekulloheshin nga zëri i tij, nga fjala e tij, nga hijeshia e mendimit sa artistik,...

Shkrimtari Mihal Krimçe dhuron për Bibliotekën Publike Dritëro Agolli librin “Midis vllehëve të Shqipërisë”

Sot në Bibliotekën tonë mirëpritëm shkrimtarin Mihal Krimçe, i cili i dhuroi Bibliotekës ribotimin e përmirësuar të librit “Midis vllehëve të Shqipërisë”, një vlerë që i shtohet fondit tonë libror.📚Me nëntitullin simbolik “Thesare kulturore në shekuj”, cilësuar tashmë...
Vizite nga Kopshti Teletabis
Vizite nga Kopshti Teletabis

Oh, sa kënaqësi na sollën sot vogëlushët e grupit parashkollor të Kopshtit "Teletabis" Fier, në një vizitë njohëse me Shtëpinë e Librit. Fëmijët dhe libri për ne janë të rëndësishëm, ndaj kujdesemi që këto takime të ngelen gjatë në kujtesën e fëmijëve, nē mënyrë që...

read more
Vizite nga kopshti Canadian Kindergarten
Vizite nga kopshti Canadian Kindergarten

Cfarë kënaqësie të dëgjoje nga goja e këtyre vogëlushëve të flisnin aq bukur shqip dhe Anglisht njëkohësisht! Sot na vizituan fëmijët e Kopshtit më të ri që është hapur në qytetin e Fierit Kopshti kanadez "Canadian Kindergarten". Me mësimdhënie në gjuhën angleze dhe...

read more

Blogu ynë

Të rejat e fundit