Kënaqësia e punës

Kënaqësia e punës

Sa kënaqësi fal puna e dorës! Sot, punuam me dashur dhe fantazi me mësuesen e talentuar të piktures Irma Hoxhaj, ku duart e tyre të vogla formësonin ëndrrat në teknikën e qeramikës, bazuar në modelet e artizanëve të mëparshëm të traditës. Artizanati dhe tradita e punë...
Vera jonë në Bibliotekë

Vera jonë në Bibliotekë

“Vera jonë në Bibliotekë” projekt veror që mbledh në mjediset e Bibliotekës fëmijë anëtare të saj,  për t’u argëtuar e mësuar së bashku, nën kujdesin e punonjëseve dhe falë ndihmës së cmuar të vullnetarëve. 💫Kampi “Vera jonë ne bibliotekë” është i mbushur plot me...
Vera plot ngjyra në Bibliotekë

Vera plot ngjyra në Bibliotekë

📍🔊Vera e një biblioteke  ka kaq shumë ngjyra, kaq miq të vjetër e të dashur dhe plot miq të rinj që shtohen çdo vit. Aktivitetet verore në Shtëpinë e Librit kanë filluar! Pas nostalgjisë së takimit dhe lojërave apo këngëve të verës së kaluar, punojmë me durim çdo ditë...
Read on Wheels

Read on Wheels

📍Hej, hej hej Fëmije!🤗👬👭🧍🏻‍♀️ 🎤Sot ishte një ditë ndryshe, ku miq të kampit ” Vera jonë në Bibliotekë” pritën me buzëqeshje e kërshëri bibliotekën lëvizëse👉 “Read on Wheels”  – nismë kombëtare nga Instituti i Librit dhe i Promocionit 🚎📚📚👭👬👭 Drejtoresha e këtij...