Takimi i fundvitit

by | Dhj 3, 2023 | Takim, Festa | 0 comments

Takim me lexuesit më të rregullt të Bibliotekës, për të cilët, bazuar në kartelat dhe statistikat e secilit sektor, ndahen cmimet “Lexuesi më i mirë i vitit”. Festa nuk mund te kuptohet pa dhurata dhe dhurata më e mirë është libri.

0 Comments

E njëjta Kategori