7 vjet pa Dritëroin

7 vjet pa Dritëroin

Përsëri sot Dritëro Agolli na bëri së bashku, edhe pse fizikisht është ndarë nga ne shtatë vjet më parë. Dritero Agolli 13 tetor 1931 – 3 shkurt 2017Sa ishte mes nesh, të gjithë do të mrekulloheshin nga zëri i tij, nga fjala e tij, nga hijeshia e mendimit sa...
Lexuesit më të mirë të vitit 2023

Lexuesit më të mirë të vitit 2023

Biblioteka Publike “Dritëro Agolli”Fier, pēr të tretin vit radhazi nderon me çmime lexuesit më të mirë të vitit. I kthyer tashmë në një traditë të bukur, me një ndjesi miqësore dhe familjare, ky projekt synon vlerēsimin e lexuesve të vërtetë, të të gjithë grupmoshave....
Takimi i fundvitit

Takimi i fundvitit

Takim me lexuesit më të rregullt të Bibliotekës, për të cilët, bazuar në kartelat dhe statistikat e secilit sektor, ndahen cmimet “Lexuesi më i mirë i vitit”. Festa nuk mund te kuptohet pa dhurata dhe dhurata më e mirë është...