Rruga e ëndrrave

by | Tet 29, 2023 | Facebook | 0 comments

DITË TË MBARË 🌞
Me pasionin dhe dashurinë e disa fëmijëve fierakë, që krahas librit kanë zgjedhur edhe penelin🖌️, ku përmes ngjyrave🌈 shtrojnë rrugën e ëndrrave😇 të tyre të bukura🤩.

0 Comments

E njëjta Kategori