Shkrimtari Mihal Krimçe dhuron për Bibliotekën Publike Dritëro Agolli librin “Midis vllehëve të Shqipërisë”

by | Jan 25, 2024 | Dhurim Libri, Autorë, Takim | 0 comments

Sot në Bibliotekën tonë mirëpritëm shkrimtarin Mihal Krimçe, i cili i dhuroi Bibliotekës ribotimin e përmirësuar të librit “Midis vllehëve të Shqipërisë”, një vlerë që i shtohet fondit tonë libror.📚
Me nëntitullin simbolik “Thesare kulturore në shekuj”, cilësuar tashmë si një botim akademik, ky libër sjell studime sociale mbi arumunët në Shqipëri, kulturën dhe etnologjinë e pasur të tyre.
Mirënjohje pa fund zoti Mihal Krimçe!

Mihal Krimce Dhurim Libri
Mihal Krimce Dhurim Libri

0 Comments

E njëjta Kategori