Vizite nga kopshti Canadian Kindergarten

by | Pri 24, 2024 | Takim, Facebook | 0 comments

🤩Cfarë kënaqësie të dëgjoje nga goja e këtyre vogëlushëve të flisnin aq bukur shqip dhe Anglisht 😍njëkohësisht!
Sot na vizituan fëmijët e Kopshtit më të ri që është hapur në qytetin e Fierit🫶
Kopshti kanadez “Canadian Kindergarten”.
Me mësimdhënie në gjuhën angleze dhe numër të kufizuar fëmijësh nëpër grupe.
Mësuese të huaja që shkëmbejnë eksperienca dhe metoda pune. Montessori që jua bëjnë procesin e mësimnxënies më efektive.
Kopshti është pjesë e GRUPIT KRIENKO, ndër sipërmarrësit e suksesshëm në qytetin e Fierit.
Vizita e tyre pikërisht sot në Ditën Ndërkombëtare të Librit është shumë domethënës.
Libri qoftë në dorën tuaj bashkudhëtar gjatë gjithë jetës vogëlushë!
Suksese kopshtit dhe fëmijëve!👏🏻

0 Comments

E njëjta Kategori