Vizite nga Kopshti Teletabis

by | Pri 24, 2024 | Takim, Facebook | 0 comments

📚📚
Oh, sa kënaqësi na sollën sot vogëlushët e grupit parashkollor të Kopshtit “Teletabis” Fier, në një vizitë njohëse me Shtëpinë e Librit.
Fëmijët dhe libri për ne janë të rëndësishëm, ndaj kujdesemi që këto takime të ngelen gjatë në kujtesën e fëmijëve, nē mënyrë që nesër të jenë miq me librat.
Bibliotekë mund të argëtohemi dhe njëkohësisht te mësojmë!
A ka me bukur?!🌈

0 Comments

E njëjta Kategori