Takimi i fundvitit

Takimi i fundvitit

Takim me lexuesit më të rregullt të Bibliotekës, për të cilët, bazuar në kartelat dhe statistikat e secilit sektor, ndahen cmimet “Lexuesi më i mirë i vitit”. Festa nuk mund te kuptohet pa dhurata dhe dhurata më e mirë është...
Identitet përmes shtypit

Identitet përmes shtypit

“Identitet përmes shtypit”- ky ishte takimi ynë i radhës, ku synojmë të dali në pah rëndësia e shtypit si përcjellësi i parë dhe pasqyruesi i plotë i ngjarjeve dhe zhvillimeve të një vendi.Të ftuar ishin historiani Bashkim Vrekaj dhe gazetarët Ermira Vogli...
Aktivitet 100 vjet Jakov Xoxa

Aktivitet 100 vjet Jakov Xoxa

Startojnë aktivitetet në kuadër të 100 vjetorit të lindjes së shkrimtarit Jakov Xoxa, aktivitete të cilat do të zhvillohen gjatë gjithë vitit duke shpallur kështu këtë vit, si viti që do të mbajë emrin e tij. Ato do të startojnë më 7 qershor, me një konferencë...
Festuam së bashku 1 Qershorin!

Festuam së bashku 1 Qershorin!

✨Festuam së bashku 1 Qershorin! Në ditën kur gjithë fëmijët kanë festën e tyre, ne iu bashkuam kësaj atmosfere me një takim me fëmijët në qendër të qytetit tonë të bukur, duke dalë jashtë mureve të bibliotekës. ✨Sot kur më shumë se çdo ditë tjetër, fëmijët kërkojnë...