Gēzuar Festën e Çlirimit

by | Nën 29, 2023 | Festa, Pervjetor | 0 comments

Gēzuar Festën e Çlirimit
Shqipëria jonë e lirë!
Lufta kundër nazifashizmit e rreshtoi popullin shqiptar në anën e duhur të historisë. Le të shërbejë kjo ditë për të nderuar të rënët dhe për të kujtuar rreziqet që populizmi e nacionalizmi paraqet për paqen e zhvillimin.
🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱
“Rreth flamurit të përbashkuar
Me një dëshir’ e një qëllim,
Të gjith’ atij duke u betuar,
Të lidhim besën për shpëtim”
🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Rreth flamurit qē valëvitet i lirë që prej
29 Nēntor 1944, le tē qēndrojmë të bashkuar për ta bërë Shqipërinë vendin e dëshiruar!

0 Comments

E njëjta Kategori